Masala Masterclass
Info
Weg met de pakjes, zakjes en andere kant-en-klare poeders! Tijdens deze interactieve workshop zul je niet alleen leren over biologische specerijen, maar ook hands-on ervaring
Info
Weg met de pakjes, zakjes en andere kant-en-klare poeders! Tijdens deze interactieve workshop zul je niet alleen leren over biologische specerijen, maar ook hands-on ervaring opdoen door ze te roosteren, malen en blenden. Onder begeleiding van Sophie Fleur leer je smaakprofielen begrijpen en wordt de theorie besproken van aroma’s en ‘oh dáárom werkt die combinatie zo goed’.
Gebruik je zelfgemaakte blends dan heb je minder specerijen nodig (tijd om dat kruidenrek eens uit te mesten), meer controle over de herkomst en versheid, en je ontdekt aan de lopende band nieuwe smaken. De workshop begint met een theoretisch intro (spice bingo), waarna er volop geblend wordt. Na afloop ga je naar huis met nieuwe spice skills én je eigen masala.
Tarieven
Wil jij graag bij deze workshop zijn? Je bent meer dan welkom.
€ 24,50 – per kaartje
Koop tickets
Klik hier om jouw kaartje(s) te kopen
Kun je er onverwachts toch niet bij zijn? Probeer dan je ticket aan iemand anders door te geven. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk.
Programma
- Verzameltijd: 09.45 uur
- Starttijd: 10.00 uur
- Eindtijd: 12.00 uur
- Locatie: In de Villa: Clubhuis (begane grond)
- Door wie: Spice First
- Voertaal: Nederlands
Parkeren
We verzoeken je vriendelijk om wandelend, met de fiets, of met OV te komen. Het aantal parkeerplekken is beperkt én we houden uiteraard graag rekening met de mooie natuur! Kom je toch met de auto? Een parkeerplaats kun je alleen vooraf online reserveren. Ter plekke kan dit (echt) niet meer.
Klik hier om een parkeerkaart te kopen. Deze is geldig voor de hele dag.
Over de organisatie
Over Sophie Fleur Jongebloed
Chef en schrijfster Sophie Fleur Jongebloed weet hoe je van een vegetarisch gerecht een spicy spektakelstuk maakt. Op haar online platform Spice First deelt ze tips en technieken over specerijen en hoe je er vol zelfvertrouwen mee kan koken. Ook organiseert ze regelmatig inspirerende dineravonden en workshops. Van geurige chai masala, knisperende Egyptische dukkah tot het beste mengsel voor een lentestoof.